Oksenøya Båt AS – båtutstyrsbutikken

Oksenøya Båt driver båtutstyrsbutikken ved Oksenøya Marina. Butikken har meget godt utvalg – finnes ikke det du er ute etter kan det meste skaffes til veie på kort tid. I båtutstyrsbutikken på Oksenøya Marina fås alt du måtte trenge av deler, utstyr og vedlikeholdsprodukter til båten. Ansatte med god kunnskap om båt og utstyr hjelper gjerne til med råd og veiledning. Se også Facebook – Oksenøya Båt.

Oksenøya Båt er en del av Watski kjeden og fungerer også som utleveringspunkt for Watski`s «Ship to Store». I tillegg til å være representant for Watski fører butikken varer fra mange andre leverandører.

Oksenøya Båt AS – båtutstyrsbutikken administrerer bryggeplassene ved Oksenøya Marina. Oksenøya Båt driver kajakk-hotellet ved Oksenøya Marina, og står også for serveringsfasilitetene/kafe-driften ved marinaen. Eget uteområde er sommerstid satt av for utendørs servering.

VELKOMMEN

Kontakt butikken på e-post: butikken@oksenoya.com

Oksenøya Båt – båtutstyrsbutikken flyttet i 2010 inn i brakker ved Oksenøya Marina, under påvente av utbyggingen av marinaen. I 2013 flyttet butikken inn i moderne lokaler i servicebygget ved Oksenøya Marina – lokaler som også i dag er utgangspunkt for butikkdriften. Oksenøya Båt er representant for Securmark sikkerhetsmerking for båt.

Oksenøya Båt AS – båtutstyrsbutikken