Om Oksenøya Marina

Oksenøya Marina  tilbyr et fullservice anlegg med fokus på kvalitet i alle ledd. Marinaen stod i 2012 klar slik den fremstår i dag. Enda noen bygg er under prosjektering, med plass til naturlig tilhørende virksomheter og tjenester.

Marinaen på solsiden?

Oksenøya Marina ligger flott til på Fornebusiden av Holtekilen. Oksenøya Marina ligger kort vei fra sentrale områder i Oslo og Bærum. Det er godt med parkeringsplasser og ingen veistøy – og ja, solen går ned på den andre siden av Holtekilen.

Med Oksenøya Marina som utgangspunkt er du bare et steinkast unna den flotteste skjærgården i indre Oslofjord. Hvorfor bruke tiden over Lysakerfjorden eller i skipsleia, når du kan stikke ut på holmene i vestfjorden på 10 minutter og kaste dreggen?

Oksenøya Marina tegning utvendig

Bundegruppen kjøpte Oksenøya Marina i 2006, og har siden utviklet området til dagens moderne marina. Utbyggingen pågår fortsatt, og fasilitetene ved marinaen blir stadig flere – fra oktober 2018 med Ragde Eiendom som hovedeier av Marinaen.

 

Bryggeanlegget er siden 2006 bygget ut med ny kaifront, nye betong flytebrygger og utriggere fra Pontona. Marinaen ligger godt skjermet mot vind på nordsiden av Fornebulandet. Bygningsmassen består pr våren 2017 av bygg inneholdene båtutstyrsbutikk, kontor og lagerlokaler, sanitæranlegg med dusj, wc, garderobe, vaskemaskin og tørketrommel, samt to avdelinger med kajakkhotell. En stor hall for 3 etasjers innendørs temperert lagring av båt – sommer som vinter – stod klart i 2015.

 

Høsten 2015 kom rammekran/travellift fra Ascom på plass, med kapasitet til å løfte båter på inntil 6 meters bredde og 60 tonn. Ny truck ble også tatt i bruk høsten 2015. Trucken kan løfte båt direkte fra sjøen til 3. etasje lagerhylle – med kapasitet inntil ca 32 fot og 6.800 kg.
Ytterligere nye bygg er planlagt oppført i 2017/2018.

Oppriss av marinaen
Vårt mål er å skape Oslofjordens flotteste marina, sett både fra kunders og naboers synspunkt. Vi ønsker å tilby et fullservice anlegg med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi ønsker et moderne marinaanlegg, med naturlig tilhørende virksomheter og tjenester.

Vår visjon er at Oksenøya Marina skal utvikles til å bli den beste marinaen i Oslofjorden. For å oppnå dette legges det til rette for et hyggelig og inkluderende nærmiljø. Ved ferdigstillelse vil anlegget inneholde alle servicetilbud til båt, bryggeplasser og serviceanlegg for våre kunder, lokaler for båtsalg, kontorlokaler og serveringsmuligheter, båthotell/innendørs båtplass, utendørs lagring og innendørs temperert vinterlagring av båt – samt verksted som kan ta hånd om de fleste serviceoppgaver innen båt. Se tjenester og firmaer for ytterligere informasjon om tjemestetilbyderne ved Oksenøya Marina.

Med vennlig hilsen oss på
Oksenøya Marina