Kontakt e-post for Oksenøya Marina: post@oksenoyamarina.no E-post for verkstedtjenester, vedlikehold, løft: service@oksenoyamarina.no

Kart over Oslo oppmerket

Om Oksenøya Marina, marinaen på solsiden

Oksenøya Marina tilbyr et fullservice anlegg med fokus på kvalitet i alle ledd og med plass til naturlig tilhørende virksomheter og tjenester.

Oksenøya Marina ligger flott til på Fornebusiden av Holtekilen. Oksenøya Marina ligger kort vei fra sentrale områder i Oslo og Bærum. Det er godt med parkeringsplasser og ingen veistøy – og ja, solen går ned på den andre siden av Holtekilen.

Med Oksenøya Marina som utgangspunkt er du bare et steinkast unna den flotteste skjærgården i indre Oslofjord. Hvorfor bruke tiden over Lysakerfjorden eller i skipsleia, når du kan stikke ut på holmene i vestfjorden på 10 minutter og kaste dreggen?

Bundegruppen kjøpte Oksenøya Marina i 2006, og har siden utviklet området til dagens moderne marina. Utbyggingen pågår fortsatt, og fasilitetene ved marinaen blir stadig flere – fra oktober 2018 med Ragde Eiendom som hovedeier av Marinaen.

Bryggeanlegget er siden 2006 bygget ut med ny kaifront, nye betong flytebrygger og utriggere fra Pontona. Marinaen ligger godt skjermet mot vind på nordsiden av Fornebulandet. Bygningsmassen består pr våren 2017 av bygg inneholdene båtutstyrsbutikk, kontor og lagerlokaler, sanitæranlegg med wc, samt to avdelinger med kajakkhotell med dusj og garderobe. En stor hall for 3 etasjers innendørs temperert lagring av båt – sommer som vinter – stod klart i 2015.

Høsten 2015 kom rammekran/travellift fra Ascom på plass, med kapasitet til å løfte båter på inntil 6 meters bredde og 60 tonn. Ny truck ble også tatt i bruk høsten 2015. Trucken kan løfte båt direkte fra sjøen til 3. etasje lagerhylle – med kapasitet inntil ca 32 fot og 6.800 kg. Ytterligere nye bygg er oppført i 2017/2018.

Vår visjon er at Oksenøya Marina skal utvikles til å bli den beste marinaen i Oslofjorden. For å oppnå dette legges det til rette for et hyggelig og inkluderende nærmiljø. Ved ferdigstillelse vil anlegget inneholde alle servicetilbud til båt, bryggeplasser og serviceanlegg for våre kunder, lokaler for båtsalg, kontorlokaler og serveringsmuligheter, båthotell/innendørs båtplass, utendørs lagring og innendørs temperert vinterlagring av båt – samt verksted som kan ta hånd om de fleste serviceoppgaver innen båt. Se tjenester og firmaer for ytterligere informasjon om tjemestetilbyderne ved Oksenøya Marina.

Vårt mål er å skape Oslofjordens flotteste marina, sett både fra kunders og naboers synspunkt. Vi ønsker å tilby et fullservice anlegg med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi ønsker et moderne marinaanlegg, med naturlig tilhørende virksomheter og tjenester.

Med vennlig hilsen oss på
Oksenøya Marina