Bryggeplass

Oksenøya Marina ligger flott til i Holtekilen på Fornebulandet – enkel adkomst med bil og kollektivt med buss. Nærmeste busstopp ligger innen 15 minutters gange. Fra bryggeplassen venter vestfjorden rett utenfor Holtekilen, med resten av Oslofjorden like i nærheten.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Oksenøya Marina!

Oksenøya Marina flyfoto

Bestill vinteropplag eller sommerhavn idag!

Vi har en stk 6m og noen få ledige 5m båtplasser i sommer. Husk! Du kan også legge inn bestilling på sommerhavn 2022 allerede i dag ved å klikke på «Finn pris og bestill båtplass..»


Innendørs eller utendørs opplag

Utover bryggeplasser i sommerhavn tilbyr Oksenøya Marina båthotell for både sommer- og vintersesongen i lukket temperert båthall samt utendørs opplag på land.

Båthotellet i Oslofjorden – drystack

Båthotell for både sommer- og vintersesongen i lukket temperert båthall.
Båthotell er for båter opp til ca 50 fot. Båthallen brukes som båtgarasje om sommeren, og om vinteren har båten din en rent og tørt vinteropplag – tyverisikkert, værsikkert, helt uten oksydering og fri for uønskede riper og annen slitasje. Aksesstid 3 timer.

Ved innendørs opplag tar vi oss av ønsket arbeid med båten.

Utendørs opplag

Vi tilbyr også vinteropplag ute, for båt opp til 6,2 meter bredde og/eller 60 tonn. Ved utendørs opplag står du friere til å utføre arbeid selv.

Oksenøya Marina er en kommersiell marina – det tillates ikke at andre firmaer utfører arbeid ved Oksenøya Marina, annet enn etter avtale med Oksenøya Marina AS.