Bryggeplass

Oksenøya Marina ligger flott til i Holtekilen på Fornebulandet – enkel adkomst med bil og kollektivt med buss. Nærmeste busstopp ligger innen 15 minutters gange. Fra bryggeplassen venter vestfjorden rett utenfor Holtekilen, med resten av Oslofjorden like i nærheten.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Oksenøya Marina!

Oksenøya Marina flyfoto

Bestill vinteropplag eller sommerhavn idag!

Vi har stor pågang på båtplass for sesongen 2021, men send inn bestilling idag og du blir automatisk satt på venteliste. Vi tar kontakt så fort ledig plass foreligger.


Innendørs eller utendørs opplag

Utover bryggeplasser i sommerhavn tilbyr Oksenøya Marina båthotell for både sommer- og vintersesongen i lukket temperert båthall samt utendørs opplag på land.

Vinteropplag av båt

Båthotellet i Oslofjorden – drystack

Båthotell for både sommer- og vintersesongen i lukket temperert båthall.
Båthotell er for båter opp til ca 50 fot. Båthallen brukes som båtgarasje om sommeren, og om vinteren har båten din en rent og tørt vinteropplag – tyverisikkert, værsikkert, helt uten oksydering og fri for uønskede riper og annen slitasje. Aksesstid 3 timer.

Ved innendørs opplag tar vi oss av ønsket arbeid med båten.

Utendørs opplag

Vi tilbyr også vinteropplag ute, for båt opp til 6,2 meter bredde og/eller 60 tonn. Ved utendørs opplag står du friere til å utføre arbeid selv.

Oksenøya Marina er en kommersiell marina – det tillates ikke at andre firmaer utfører arbeid ved Oksenøya Marina, annet enn etter avtale med Oksenøya Marina AS.